قوانین ملاقات:

- زمان ملاقات بیماران همه روزه  از ساعت 15 الی 16 می باشد.

- از آوردن اطفال زیر12 سال به داخل بخش ها خودداری نمایید.

- در تمامی اماکن بیمارستان سکوت و آرامش خود را حفظ کنید.

- از کشیدن سیگار در محیط بیمارستان جدا" خودداری نمایید.

- همراه آوردن هر نوع گل به بخشهای بستری ممنوع می باشد.

- در تمامی ساعات ملاقات با پرسنل انتظامات و اطلاعات همکاری لازم را مبذول فرمایید.

- امکانات بیمارستان برای رفاه حال شماو بیمارتان فراهم شده، لطفا" در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید.

- ورود و خروج هر نوع ابزار پزشکی با اطلاع انتظامات صورت می پذیرد.

- در صورت تمایل به آوردن غذا برای بیماران از خارج بیمارستان حتما سرپرستار بخش را در جریان بگذارید.

-در صورت نیاز به وجود همراه ،تنها همراه همجنس مجاز به حضور در اتاق بیمار ،با رعایت سایر ضوابط می باشد.

- بکارگیری تلفن همراه در نزدیکی بخشهای ویژه به دلیل تداخل در عملکرد دستگاههای پزشکی ،ممنوع می باشد.

- رعایت تمام قوانین و مقررات و عرف ارتباطات اجتماعی کشور در داخل بیمارستان الزامی است.بدینوسیله از کلیه مراجعین محترم و بیماران رعایت دقیق حجاب اسلامی و موازین شرعی مورد انتظار می باشد.                                                                                                                                                                        

 مقررات پذیرش:

هنگام پذیرش در بخشهای بستری به نکات ذیل توجه نمایید:

- همراه داشتن دستور پزشک بیمارستان

- همراه داشتن دفترچه بیمه با تاریخ معتبر و برگه کافی (در هنگام پذیرش و ترخیص) و کارت ملی. باید توجه داشت دفترچه بیمه بالای سر بیمار جهت کنترل نماینده بیمار باقی بماند .

- پس از تعیین وقت قبلی جهت بستری ، بیمار هنگام مراجعه ممکن است با مشکل عدم بستری مواجه گردد که این امر  به علت پذیرش بیماران اورژانس و در نتیجه نبود تخت خالی و یا نبود پزشک به علت وقایع پیش بینی نشده و یا سایر موارد  باشد لذا خواهشمند است در چنین مواردی نهایت همکاری با بیمارستان را داشته باشید.

- هنگام پذیرش خانمهای باردار جهت زایمان ارائه شناشنامه خود و همسر ضروری می باشد.

- در صورتی که بیمار بستری به سن قانونی نرسیده باشد و یا در شرایط روحی و جسمی نابالغ باشد،  پدر با همراه داشتن شناسنامه خود و فرزند  و در صورتی که که قیوم شخصی غیر از پدر باشدعلاوه بر شناسنامه باید سند قیومیت را همراه داشته باشد.

- بیماران سرپایی اتاق عمل در هنگام مراجعه باید ناشتا باشند.

- در هنگام بستری حتما" داروهای مصرفی خود را در جهت اطلاع پزشک و کارکنان به همراه داشته باشید.

- در صورت مصرف داروهایی از قبیل آسپرین، دیپیرادامول، وارفارین و پلاویکس در ارتباط با قطع آن یک هفته قبل از عمل جراحی با جراح خود مشورت نمایید.

-پس از دریافت برگه بستری به پذیرش مراجعه، تا نوبت بستری داده شود.

- هزینه داشتن همراه، مورد قبول سازمان بیمه گر نبوده و پرداخت هزینه آن به عهده بیمار می باشد که در صورتحساب لحاظ خواهد شد.

  • 1401/05/22 - 08:01
  • تعداد بازدید خبر : 709
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

راه اندازی MRI در بیمارستان تالش در حال پیگیری است/ پزشکان متخصص و تجهیزات لازم در تالش مستقر شوند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)، دکتر ارسلان سالاری-رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیش از ظهر امروز در نشست شورای سلامت تالش در بیمارستان شهید نورانی این شهرستان با اشاره به تمایزهای تالش با دیگر شهرستانها، اظهار کرد: پراکندگی روستاها در تالش و همچنین فاصله این شهرستان با مرکز استان بسیار زیاد است اما در عین حال این بیمارستان، علاوه بر ارایه خدمات به جمعیت بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر، به شهرستانی‌های مجاور نیز خدمات ارایه می‌کند.
 
وی با اشاره به نیاز مبرم بیمارستان شهید نورانی تالش به MRI، افزود: همانگونه که استقرار و راه‌اندازی CT اسکن در تالش ضروری بود و راه اندازی شد، MRI نیز در حال پیگیری است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به راه‌اندازی داروخانه در بیمارستان شهید نورانی تالش، گفت: داروخانه این بیمارستان علیرغم همه مقاومت ها و مخالفت ها، درونسپاری و در بیمارستان راه اندازی شد.
 
دکتر سالاری با اشاره به خدمات صورت گرفته در بیمارستان شهید نورانی تالش ، گفت: طی سه سال اخیر، بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در بخش تجهیزات بیمارستان شهید نورانی تالش، اعتبار صرف شده است.
 
وی با بیان اینکه بین ۳۰ تا ۵۰ درصد مشکلات حوزه سلامت مربوط به سوء مدیریت ها است، گفت: استفاده از نیروی تخصصی در بخش اداری ، عدم بهره‌وری از نیروها و تجهیزات موجود و همچنین عدم نظارت بر ارایه خدمات درمانی پزشکان از عمده مشکلاتی است که باید با درایت و مدیریت مدیر شبکه و رییس بیمارستان اصلاح شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به جمعیت قابل توجه در تالش، بر استقرار  پزشکان متخصص و  راه اندازی تجهیزات لازم برای ارایه خدمات به مردم باید در بیمارستان شهید نورانی تالش  تاکید کرد.
 
دکتر سالاری با بیان اینکه راه اندازی داروخانه مرکزی در هر شهرستان جز اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است، گفت: باید در بیمارستان جدید و بیمارستان قدیم یک واحد داروخانه مرکزی راه اندازی شود تا داروهای خاص و کمیاب در همین شهرستان تامین و توزیع شود.
 
وی همچنین بر ضرورت بهره‌وری از بیمارستان قدیم تالش و راه‌اندازی درمانگاهی جدید در این شهرستان علاوه بر درمانگاه فعلی به جهت افزایش خدمات درمانی به مردم، تامین اعتبار توسعه غربالگری، ارایه مجوز ست‌های جراحی، تامین و تخصیص اعتبار کافی برای خرید، بازسازی و تجهیز خانه‌های بهداشت تاکید کرد.
 
دکتر حسن محمدیاری ، نماینده مردم تالش ، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تقدیر از تلاش های مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: بیمارستان شهید نورانی تالش به لحاظ زیرساخت‌های فراهم شده افتخار غرب گیلان است.
 
وی با اشاره به برخی از مشکلات حوزه سلامت تالش، گفت: وجود  برخی از پزشکان متخصص و تجهیزات پزشکی و افزایش آمبولانس از ضروریات شهرستان تالش است.
 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به جمعیت قابل توجه در شهرستان تالش ، گفت: راه‌اندازی MRI در بیمارستان شهرستان تالش از مطالبات جدی مردم است.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار بیمارستان شهید نورانی تالش,اخبار اختصاصی,رویدادها,اطلاعیه
  • کد خبر : 91653
کلمات کلیدی
محمدمحیط  انصاری
خبرنگار

محمدمحیط انصاری

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/05/22 08:01