• 1395/12/22 - 07:56
  • تعداد بازدید خبر : 81
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
5 گام موثر

برای توقف آلرژی های فصلی

اساسا توصیه هایی که برای تسکین آلرژی های فصلی به شما می شوند شامل این موارد هستند: مراجعه به پزشک، مصرف آنتی هیستامین ها، دوری از آلرژن ها و ...

ه گزارش آوای سلامت به نقل ازreadersdigstراه های معمول درمان حساسیت، تنها راه هایی موقت برای جلوگیری از بروز آلرژی های فصلی هستند. اما راه حل هایی کارا و مناسب برای جلوگیری از بروز حساسیت های فصلی نیز وجود دارد.

چک کردن محیط خانه: گاهی اوقات ممکن است عوامل آلرژی زا در خانه باشند و فضای آزاد محل امن تری برای رهایی از حساسیت باشد. تحقیقات نشان داده است که آلودگی داخل خانه می تواند تا ۱۰ برابر بیشتر از هوای بیرون باشد. و از آنجا که بسیاری از ما بیش از نود درصد وقتمان را در خانه می گذرانیم، پس بهتر است که تمام بخش های خانه را به دنبال مواد آلرژی زا بگردیم. ملحفه ها، فرش، بخش های مرطوب خانه، فیلتر هوا و … از جمله موارد مهم و قابل توجه هستند. همه را تمیز یا جایگزین کنید.

بررسی عادات غذایی: عادات بد غذایی می تواند علاوه بر بروز مشکل در سلامتی، باعث افزایش حساسیت های فصلی می شود. مصرف مواد غذایی سالم منجر به کاهش بسیاری از این علائم آزاردهنده می شود. مطالعات و تحقیقات فراوان نشان داده اند که آنتی اکسیدان موجود در غذاهای سالم، عامل اصلی بهبود وضع عمومی بدن در برابر التهاب هستند. و همین مساله در کمک به بدن در مقابله با آلرژی ها نیز موثر خواهد بود. افرادی که دچار برخی حساسیت های غذایی هستند، در خصوص مصرف غذای سالم دقت کنند.

اقدام به کاهش وزن: افزایش وزن و چاقی، عامل اصلی بسیاری از بیماری ها هستند. اما اضافه وزن یکی از مهمترین دلایل بروز مشکل در روند عادی تنفس است. چربی های اطراف شکم منجر به جلوگیری از گسترش ریه و حرکن دیافراگم می شوند و بدین ترتیب کشیدن نفس عمیق برای فرد مشکل خواهد بود. این شاید بدترین وضعیت برای یک فرد مبتلا به آلرژی باشد. در صورت تلاش برای کاهش وزن، دریافت اکسیژن نیز برای فرد آسانتر خواهد بود.

دوری از اضطراب: استرس و اضطراب منجر به ترشح هورمون های استرس زا در بدن می شود. همین مساله باعث دریافت سیگنال های مختلف از بخش های مختلف بدن می شود. بدین ترتیب استرس می تواند منجر به کاهش توان دفاعی بدن شود و قدرت کافی را در مقابله با کنش های آلرژیک نخواهد داشت. در صورتی که یاد بگیرید استرس خود را کنترل کنید یا حداقل نوع واکنش خود را در برابر حوادث استرس زا بهتر انتخاب کنید، مطمئنا بهتر از پس آلرژی ها بر می آیید.

استفاده از مکمل های ضد حساسیت: جهت کاهش اثرات حساسیت، می توانید مولتی ویتامین هایی حاوی منیزیم، سلنیوم، ویتامین ث، ویتامین ای و ویتامین به عنوان مکمل داروهایی که پزشک به شما توصیه می کند، بهره ببرید. همچنین مصرف یک فنجان چای نعناع یا بابونه هرشب قبل از رفتن به رختخواب به منظور تسکین علائم آلرژی توصیه می شود.

www.rd.com

منبع: آوای سلامت
  • گروه خبری : اخبار بیمارستان شهید نورانی تالش
  • کد خبر : 24761
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/12/22 07:56