بر اساس ارزیابی زیر پورتالها
کسب رتبه دوم توسط بیمارستان شهید نورانی تالش
بیمارستان شهید نورانی تالش در ارزیابی زیر پورتالها رتبه دوم را کسب نمود.
برگزای دوره آموزشی طرح سلامت معنوی
برگزای دوره آموزشی طرح سلامت معنوی
روز پنجشنبه مورخ 95/04/31 دوره آموزشی طرح سلامت معنوی در بیمارستان برگزار گردید.
درج برنامه درمانگاه تخصصی
درج برنامه ویزیت پزشکان درمانگاه تخصصی مرداد 95
درج برنامه ویزیت پزشکان در درمانگاه تخصصی در مرداد ماه 95
از 7 گزینه غذایی که شما را دچار اضطراب می کند، بپرهیزید
از 7 گزینه غذایی که شما را دچار اضطراب می کند، بپرهیزید
در حالی که مواد غذایی که
مصرف می کنید، علت اصلی احساسات شما نیستند، ولی می توانند بر شدت و چگونگی این
احساسات به طور کامل تاثیر بگذارند.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک در چهاردهمین جلسه تدوین برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:
تفکر راهبردی پیش نیاز اقدام و عمل است
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ایجاد یک روال منطقی در فعالیت های دانشگاه بر اساس یک برنامه راهبردی در سال اقدام و عمل، دانشگاه را برای هر آزمونی آماده می کند در این خصوص، تفکر راهبردی پیش نیاز اقدام و عمل است.
سکته قلبی، اولین علت مرگ و میر در ایران است
سکته قلبی، اولین علت مرگ و میر در ایران است/ دسترسی به داروهای نوترکیب سکته قلبی و پوشش بیمهای آنها / حضور ۲۰۲۰ متخصص قلب در کشور و مناطق محروم
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: طی سال های 2000 تا 2013 وضعیت مرگ و میرها تفاوت عمده ای نسبت به قبل داشته است و مرگ و میرها در ایران از ۴۰ سال اول زندگی به ۴۰ سال دوم منتقل شده است که نشان دهنده این است که در پیشگیری از مرگهای زودرس موفق عمل کرده ایم.
8 حقیقت تکان دهنده در مورد مضرات بهداشتی وای فای!
8 حقیقت تکان دهنده در مورد مضرات بهداشتی وای فای!
از سال 1997 یعنی زمانی که مقدمه استفاده از وای فای شروع شد، محققان ده ها مطالعه در مورد پیامدهای آن روی سلامتی انجام دادند. نتایج این مطالعات روشن و البته تکان دهنده بود؛ وای فای می تواند بر سلامت کلی و سلامت مغز به ویژه روی کودکان تاثیر منفی بگذارد.
مصرف چای داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را 10 برابر می کند
مصرف چای داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را 10 برابر می کند
دکتر ملکزاده نوشیدن مایعات داغ را یکی از مهمترین عوامل سرطانزا عنوان کرد و گفت: در یک مطالعه درجه حرارت چای که توسط 50 هزار نفر نوشیده میشد؛ اندازهگیری و مشخص شد کسانی که چای با دمای بیش از 65 درجه مینوشند، 10 برابر بیشتر از افرادی که چای ولرم مصرف میکنند به سرطان مری مبتلا میشوند