زمان برگزاری آزمون دکترای تخصصی رشتههای علوم پزشکی
زمان برگزاری آزمون دکترای تخصصی رشتههای علوم پزشکی اعلام شد
آزمون دکترای تخصصی(ph.D) رشتههای علوم پایهی پزشکی و بهداشت، داروسازی، دندان پزشکی و طب سنتی سال تحصیلی 96-95، هفتم مردادماه امسال برگزار میشود
ه گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، آزمون دکترای تخصصی رشتههای علوم پایهی پزشکی و بهداشت، داروسازی، دندان پزشکی و طب سنتی سال تحصیلی 96-95، هفتم مردادماه امسال برگزار میشود و واجدان شرایط از 10 تا 20 خرداد ماه فرصت دارند با ارسال مدارک مورد نیاز به صورت اینترنتی، نام نویسی کنند.
بر اساس این گزارش کارت ورود به جلسه آزمون روزهای پنجم و ششم مرداد توزیع میشود و آزمون دکترای تخصصی رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت، داروسازی، دندان پزشکی و طب سنتی هفتم مرداد ماه برگزار میگردد. کلید اولیه این آزمونها نیز ساعت 18 دهم مرداد ماه اعلام خواهد شد.
مهلت ارسال اعتراض به سؤالات آزمون نیز روزهای 10 و 11 مرداد ماه فقط به صورت اینترنتی انجام میشود و کلید نهایی آزمون ساعت 11 شانزدهم مرداد اعلام می گردد.
بر اساس اسن گزارش داوطلبانی که در آزمون دستیاری دندانپزشکی ثبت نام کردهاند در صورت تمایل به شرکت در آزمون دکترای رشته های مواد دندانی یا سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی نیز ثبت نام کرده و حوزه امتحانی شهر تهران را انتخاب کنند و در صورتی که حوزه امتحانی آزمون دستیاری دندانپزشکی آنان غیر از شهر تهران باشد با شماره تلفن 02164892610 تماس گرفته و برای تغییر حوزه امتحانی آزمون دستیاری دندان پزشکی به شهر تهران اقدام کنند.
لازم به ذکر است که آزمون رشتههای مواد دندانی و سلامت دهان و دندان پزشکی اجتماعی عصر روز پنجشنبه هفتم مرداد ماه، فقط در شهر تهران برگزار میشود.
ضمن این که تحصیل در دوره دکترای تخصصی به صورت تمام وقت است.
چگونگی برگزاری آزمون و پذیرش دانشجو
آزمون شامل دو مرحله کتبی ( 70 درصد نمره) و مصاحبه( 30 درصد نمره)است.
آزمون کتبی به صورت متمرکز و به صورت تستی توسط وزارت بهداشت و آزمون شفاهی توسط مناطق آمایشی ( دانشگاهی) برگزار میشود.
داوطلبانی که در آزمون کتبی حد نصاب نمره لازم را با توجه به سهمیه داوطلب کسب کنند به تعداد دو برابر ظرفیت جهت آزمون شفاهی، مرحله دوم دعوت به عمل می آید و در مرحله دوم که به صورت مصاحبه انجتم میشود، یکی از موارد مهم برای ارزیابی پایان نامه داوطلب و مقاله مستخرج از آن است و در زمان انجام مصاحبه، داوطلبان باید پایان نامه خود را به همراه داشته باشند.
بر اسا این گزارش آزمون مرحله دوم در مناطق دهگانه آمایشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار میشود که شامل مناطق زیر هستند:
منطقه آمایشی 1: بابل، سمنان، شاهرود، گلستان، مازندران
منطقه آمایشی2: ارومیه تبریز
منطقه آمایشی3: کردستان، کرمانشاه، همدان
منطقه آمایشی4: اهواز
منطقه آمایشی 5: شیراز
منطقه آمایشی6: زنجان، قزوین
منطقه آمایشی7: اصفهان، شهرکرد، کاشان، یزد
منطقه آمایشی8: کرمان
منطقه آمایشی9: بیرجند، مشهد
منطقه آمایشی 10: ارتش، انستیتو پاستور ایران، ایران، بقیه الله، تهران، جهاد دانشگاهی، رویان، دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی و علوم تحقیقات، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، سازمان انتقال خون، شهید بهشتی، علوم پزشکی وتوانبخشی
گفتنی است در هر منطقه آمایشی برای هر رشته فقط یک مصاحبه انجام میشود و پذیرش مربوط به انتخاب رشته محلهای آن منطقه آمایشی با همان مصاحبه صورت می پذیرد.
از هر داوطلب بر اساس اولویت نمره کتبی حداکثر در سه منطقه آمایشی جهت آزمون مرحله دوم دعوت به عمل خواهد آمد.
اطلاعات مربوط به رشتههای امتحانی علوم پایه پزشکی و بهداشت، مدارک تحصیلی، موارد پذیرش مواد امتحانی و ضرایب مربوطه به تفکیک هر رشته در جدول شماره 3 راهنمای شرکت در آزمون دکترای تخصصی مرکز سنجش آزمون پزشکی وزارت بهداشت بر روی سایتwww.sanjeshp.ir درج شده است.
نظر دهید